____Naše preduzeće se bavi investiranjem i gradnjom višestambenih i poslovnih objekata na teritoriji grada Novog Sada, i to na više atraktivnih lokacija. Do današnjeg dana smo izgradili više stambeno-poslovnih zgrada na novoj Detelinari, tačnije na potezu Novosadski Sajam - Novo Naselje, ulice Hadži Ruvimova, i Veselina Masleše, a od skora smo prisutni i na Telepu, u ulici Jožefa Atile, i u Somborskoj ulici, koja će prerasti u jedan od glavnih bulevara u gradu.

____U svojoj delatnosti važimo za preduzeće koje gradi kvalitetno i u roku. Naši objekti su sagrađeni prema kompletnoj građevinskoj dokmentaciji, poseduju upotrebne dozvole i uknjiženi su u zemljišne knjige.

______________________

Mogućnost kupovine stana na kredit

____Naše preduzeće, na osnovu dugogodišnje saradnje sa više renomiranih banaka pomaže kupcima dobijanje povoljnih stambenih kredita za kupovinu gotovih, i stanova u izgradnji, koji su u našoj ponudi.

 

______________________

Osnovne karakteristike naše gradnje su:

____Klasična gradnja, sa ciglom, i sendvič zidovima, izolacijom gde se obraća posebna pažnja na funkcionalnost stana, kvalitet gradnje i ugrađenih materijala.

____U duplex stanovima na zadnjoj etaži izrađujemo kose betonske ploče sa potpunom hidro i termo izolacijom, koja obezbeđuje sigurnost protiv prokišnjavanja.Svaka naša zgrada se oprema sa:

  • hidrauličnim, bešumnim liftom, do zadnje etaže
  • hidrocelom, tako da je pritisak vode garantovan i na najvišoj etaži
  • centralnim grejanjem i toplom protočnom vodom gradske toplane
  • telefonskim instalacijama koje su prilagođene i za ISDN priključke
  • zasebnom antenskim sistemom sa mogučnošću kablovske televizije
  • interfonski sistem, sa video kamerom i mogučnošću pregleda ulaznih vrata zgrade

U naše zgrade se ugrađuju prvoklasni proizvodi renomiranih domaćih proizvođača:
Naši objekti:

 

 
 
 
Copyright © DOO Magma
Hadži Ruvimova 63 Veselina Masleše 88 Veselina Masleše 84-86 Hadži Ruvimova 69 Polgar Andraša 36 Jožefa Atile 7 Somborska Hadži Ruvimova 31 Hadži Ruvimova 29 Hadži Ruvimova 27